Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Αφιερωμένο

Ήθελα απόψε να σου αφιερώσω ένα τραγουδάκι που άκουσα και μου άρεσε πολύ. Αποφάσισα να βγω σε λίγο να "γλεντήσω", θα φορέσω τα καλά μου ρούχα, το αγαπημένο μου άρωμα (αυτό που σου θύμιζε κάποιον άλλο), θα βάλω ένα καλό χαμόγελο, θα κάνω την παρέα μου να γελάσει και θα γυρίσω να κοιμηθώ. Κανένας δεν θα καταλάβει τίποτα, κανένας δεν θα υποψιαστεί ότι σήμερα δεν είμαι χαρούμενος. Δεν φταις εσύ όμως, μην αισθανθείς τύψεις, φταίει που μόνο εσένα σκέφτομαι όταν η ψυχή μου πονάει.


και να που επέστρεψα, 03:30 κάνω edit αυτό το post. Μα ποιόν πήγα να κοροϊδέψω; Δεν άντεξα να υποκρίνομαι, έφυγα στη μέση της βραδιάς σαν κλέφτης, εκεί που γελούσαν όλοι με ρώτησαν τι έπαθα και φεύγω. Όσους και να μπορείς να κοροϊδέψεις, τον εαυτό σου δεν μπορείς. Καλό βράδυ.

Αλλάζω αφιέρωση

5 σχόλια:

Το όνειρο που είδα χθες το βράδυ είπε...

Άσχημο πράγμα να προσπαθείς να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου …….
Ειδικά αν είσαι και λιγάκι κυκλοθυμικός…..

Το 1ο τραγουδάκι είχα καιρό να το ακούσω …..
μου θύμισε πολλά

Καλησπέρα

Ιδιοσυχνότητα είπε...

Καλησπέρα και σε σένα, μερικές φορές πρέπει να κοροϊδέψεις τον εαυτό σου για να καταφέρεις να κάνεις τους γύρο σου να πιστέψουν ότι είσαι καλά, να τους δεις να χαμογελάνε να αντλήσεις κι εσύ λίγη ευτυχία από την ευτυχία των φίλων σου

Ανώνυμος είπε...

κι εσυ clown ε?////

Ιδιοσυχνότητα είπε...

Χωρίς επιτυχία αυτή τη φορά

Το όνειρο που είδα χθες το βράδυ είπε...

Δίκιο έχεις.Μέσα από αυτούς θα βρεις και πάλι τον εαυτό σου.Απλά όταν μένεις μόνος σου είσαι και πιο ευάλωτος.Καλύτερα είναι να μιλήσεις σε κάποιον που να μπορεί να σε καταλάβει..